Já jsem právě už absolvovala 4 stupně feng shui, ale zřejmě to pro mě nebyl ten pravý učitel, protože se tam osobní čísla neřešila vůbec a byla to spíš škola s takovým tím esoterickým přístupem a hodně intuitivní bez podložení výpočty, řešení příznivých směrů atd. Mluvila jsem se známou, která studuje v Praze českou školu FS, která bych myslela je docela obsáhlá a prestižní a jejich lektor uvádí výpočet tak, že se sečtou číslice v celém datu narození, posčítá se to na ´jednu číslici a u žen se přičte k výsledku pětka, u mužů se výsledek odečítá od 10. Mám pocit, že výpočet pro ženy by mi u vás seděl, ale u těch mužských čísel se nemůžu dopočítat ničeho.
Bohužel jsem z menšího města a teď hodně pracovně vytížená, mám malé mimčo, takže jezdit na kurzy např. do Prahy je pro mě absolutně nereálné

. Snažím se dohledat možnosti dálkového studia korespondenční formou,a le to nejspíš pro FS není možné....takže knihy mi aktuálně vycházejí jako jediná možnost a spíš mě překvapuje, nakolik se výklady liší a jak jsou některé materiály napsány vyloženě povrchně.
Jana S.